Pages

Wednesday, January 9, 2013

Novel-Novel Alaf 21 Untuk Terbitan Februari 2013

Inilah novel-novel terbaru Alaf 21 untuk terbitan bulan Februari 2013.Paling utama beli novel Katarak sebab ia karya aku..... hehehe.... Blurb Katarak : 

Suasana universiti yang aman damai tiba-tiba kucar-kacir. Segala-galanya jadi kecoh dan heboh. Seorang demi seorang rebah dengan skandal-skandal yang menggegarkan kampus. Sehinggalah salah seorang daripada mereka dibelasah sehingga koma.

Siri kejadian yang menimpa mereka itu amat meragukan. Ia bukan kebetulan tetapi dirancang dengan rapi. Zamri melakukan penyiasatan untuk mencari kebenaran biarpun berdepan halangan. Apa yang dia temui di setiap fasa penyiasatan itu amat mengejutkan. Muslihat apakah ini? Makin disiasat, masalah itu makin berselirat.

Tak mahal pun... RM21.00 sahaja.  

Aku jamin ia berbaloi untuk dimiliki jika korang mahukan kelainan. Korang tidak akan merasa bosan dari muka surat pertama hingga ke muka surat 544. 

Buat semua jangan lupa terjah kedai-kedai buku berdekatan kawasan korang untuk mendapatkan novel-novel Alaf 21 terbitan Februari 2013. Novel paling wajib dalam senarai korang adalah KATARAK.
5 comments:

 1. Woah , tak sabar nak beli .

  ReplyDelete
 2. Khatam dalam masa 10 jam. Gila gempak! Totally worth it. Salute to Anas!

  ReplyDelete
 3. sy baru beli...tgk mcm best...xselak lagi...

  ReplyDelete
 4. Tkasih... Harap 'enjoy' dgn Katarak.

  ReplyDelete